Nieuwe kapsels

Nieuwe kapsels, er is een enorme keuze aan kapsels wanneer je op zoek bent naar een nieuw kapsel. Nieuwe korte kapsels of nieuwe kapsels lang haar, je ziet door de bomen het bos niet meer. Wij helpen je graag met een persoonlijk advies. Een van onze medewerkers gaat het gesprek met je aan waarna jullie samen tot het geschikte nieuwe kapsel komen.  

Nieuwe haartrends

Change is de beste keuze wanneer je je een nieuw kapsel aan wilt laten meten. De volledige aandacht is gericht op jou en je keuze uit de verschillende nieuwe kapsels. Bij Change snappen wij dat je met de tijd mee wilt gaan als we het over jouw kapsel hebben. Onze gespecialiseerde werknemers zijn op de hoogte van de nieuwste trends op het gebied van haar. Wij voorzien je van optimaal persoonlijk advies zodat jouw keuze uit de nieuwe kapsels een stuk gemakkelijk wordt.

 

Nieuw kapsel kiezen vrouw

Zowel voor vrouwen als mannen is het lastig om een keuze te maken uit al die nieuwe kapsels. Wat de keuze voor een nieuw kapsel bij een vrouw vaak beïnvloed is de kleur. Ook op het gebied van de laatste trends van haarkleuren zijn onze medewerkers op de hoogte. Zij volgen regelmatig cursussen over onder andere nieuwe verftechnieken. Zo komt jouw kapsel er nog beter uit te zien.