Haarkleuren

Voor alle soorten haarkleuren kun je terecht bij Change. Het maakt niet uit naar wat voor haarkleur je op zoek bent, bij Change is het allemaal mogelijk. We hebben bij Change namelijk diverse haarverf kleuren van wel vijf verschillende merken. Je kunt dus gerust een afspraak maken bij een van onze vestigingen, de juiste kleur haar voor jou zit er altijd tussen.

De laatste mooie haarkleuren

Wij zijn constant bezig met de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van haarkleuren; nieuwe kleuren of nieuwe technieken om jouw kleur zo mooi mogelijk aan te brengen, bij Change zijn we op de hoogte. Onze kapsters volgen intensieve kleurtrainingen bij onze leveranciers. Zo kunnen zij jou voorzien van een prachtig kapsel in de mooiste kleuren.
 

Verschillende haarkleuren

Creativiteit in haarkleuren is volop aanwezig bij Change, of het nu gaat om een extreme of een natuurlijk uitziende kleur is. De mooiste haarkleuringen krijg je door middel van verschillende haarkleuren in je kapsel. Om ervoor te zorgen dat deze haarkleuringen mooi blijven krijg je bij Change een nabehandeling. Deze behandeling zorgt ervoor dat het chemisch proces wordt afgesloten, de reststoffen van het verven verwijderd worden en de schubben van het haar afgesloten worden waardoor de kleur langer behouden blijft.
 

Haarkleuring in al onze vestigingen

Voor haarkleuren kun je terecht in alle drie onze vestigingen. Je kunt ons vinden in Venray, Venlo en Panningen. Tot gauw!